Ja us hem explicat lo gratificant que és sortir a l'hort i cuinar allò que trobes. Les albergínies no deixen de produir, així que avui hem preparat una recepta molt fàcil, inspirada a un dels blocs que seguim (el jardí dels bons endreços). Albergínies a la brasa amb pinyons i menta fresca. Abans de servir afegim escates de sal i un bon rajolí d'oli verge d'oliva. La menta picada li dona un toc de frescor deliciós!
3.9.12
Cuinem albergínies
Ja us hem explicat lo gratificant que és sortir a l'hort i cuinar allò que trobes. Les albergínies no deixen de produir, així que avui hem preparat una recepta molt fàcil, inspirada a un dels blocs que seguim (el jardí dels bons endreços). Albergínies a la brasa amb pinyons i menta fresca. Abans de servir afegim escates de sal i un bon rajolí d'oli verge d'oliva. La menta picada li dona un toc de frescor deliciós!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada